Fotbalista Neymar si zahrál CS:GO s profíky. Dokázal s nimi držet krok

24. 4. 2023 – 12:37
0
Fotbalista Neymar si zahrál CS:GO s profíky. Dokázal s nimi držet krok
zdroj: Foto: Getty Images

Velmi solidní výkon

Každý, kdo se zajímá o CS:GO, ví, že s1mple je nejlepším hráčem všech dob, ale jen málokdo ví, že fotbalová superstar Neymar je také velmi schopná s myší a klávesnicí. Ukrajinec a Brazilec jsou už nějakou dobu přátelé a včera se sešli během IEM Rio 2023, aby si zahráli CS:GO na LAN. K překvapení fanoušků se Neymar téměř vyrovnal s1mplovu výkonu v zabitích.

Hráli Mirage, mapu ideální pro příležitostné hráče, jako je Neymar, a rozdupali nepřátelský tým s výsledkem 16:6. Podle Neymara získal s1mple ve 22 odehraných kolech 26 zabití a tři asistence, zatímco Neymar 22 zabití a šest asistencí. Dva GOATi v jedné místnosti, okomentoval jeden z fanoušků fotku s1mpla s Neymarem.

Neymar si v polovině února poranil kotník. Od března, kdy se podrobil operaci, tráví více času v Brazílii, aby se zotavil, místo aby byl se svým klubem Paris Saint-Germain neustále ve Francii. S1mple v únoru prozradil, že ho Neymar zval do Paříže, ale neměl na to čas, a teď si spolu užívají v Riu.

Neymar hraje CS:GO od roku 2016, kdy si pozval tehdejší hvězdy SK Gaming FalleNa a coldzera, aby ho naučili nějaké triky a zahráli si spolu pár zápasů. V roce 2020 si také zahrál s hráči týmu FURIA Andrejem "arT" Piovezanem a Yurim "yuurih" Gomesem proti ZywOoovi, apEXovi a shoxovi. Při té příležitosti se mu dokonce povedlo ve hře zabít ZywOoa nožem.


Tagy:
FPS
Zdroje:
Dotesports