Jak získat zdarma Neon Wings?

8. 5. 2020 – 18:21
0
Jak získat zdarma Neon Wings?
zdroj: Epic Games

Nový efekt křídel je oficiálně ve hře Fortnite a společně s herním režimem Party Royale jej můžete získat zcela zdarma. I díky zvýšené konkurenci se Epic Games snaží do své hry přidávat čím dál tím více kosmetických prvků, za které nemusíte platit, ale stačí jednoduše hrát. Ať už se jedná o jinou barvu zbraní, předmětů či zcela nové skiny postav a v nejnovější aktualizaci tomu není jinak.

S každou takovou aktualizací hry totiž data mineři zjišťují s předstihem, jaké nové kosmetické doplňky se ve hře objeví a hráči si tak několik dní lámali hlavu, co vlastně tahle mizící část výstroje bude. A až dnes se na sociálních sítích hry Fortnite potvrdilo, že se jedná o Neon Wings, které přicházejí do Fortnite zcela zdarma tento pátek (8. Května) jako část nového Party Royale módu.

  Party Royale Učinkující zdroj: Epic Games

Samotný mód Party Royale pak dovolí hráčům cestovat po Fortnite mapě bez zbraní, tedy bez možnosti bojovat, ale objevovat tak zákoutí celého světa. Navíc budou hráči moci znovu zažít koncerty, které byly součástí hry Fortnite za poslední dva roky a nebo se dokonce podívat na zcela nové. Jak je tedy možné samotné křídla získat?

Stačí se do hry připojit během tohoto víkendu a Neon Wings by se vám měly automaticky přidat do vašeho herního šatníku. Přejeme příjemnou zábavu.

Zdroje:
Epic Games