Kolik vydělává Ludwig? Streamer se veřejně pochlubil svým majetkem

20. 12. 2021 – 16:10
0
Kolik vydělává Ludwig? Streamer se veřejně pochlubil svým majetkem
zdroj: Ludwig Ahgren

Slušné jmění

Ludwid Ahgren se před časem přesunul z Twitche na YouTube a ačkoli se mu na fialové platformě dařilo víc než dobře, nabídka, kterou dostal od Googlu byla příliš dobrá, než aby si ji nechal proklouznout mezi prsty. V nedávném streamu se pochlubil svým divákům s tím, kolika penězi momentálně disponuje.

Otázka na výši majetku padla během Q&A vysílání a Ludwig na ni odpověděl zpříma. Uvedl, že v současnosti jeho jmění činí kolem dvou milionů dolarů. To je na šestadvacetiletého mladíka víc než slušná suma, (ne)překvapivě se ale okamžitě objevily komentáře s hodnocením, že je to docela málo.

Ludwig se samozřejmě začal okamžitě bránit, že se rozhodně nejedná o malou částku a že zcela určitě není chudým člověkem. Zejména s přihlédnutím k tomu, že ze svých příjmů platí početný tým spolupracovníků. Například jen během letošního dubnového subathonu zaplatil moderátorům svých streamů skoro 170 tisíc dolarů.

Není zároveň jasné, jestli do sumy započítal honorář za exkluzivitu na YouTube. Hovořil o penězích, které má k dispozici nyní, samozřejmě k majetku můžeme připočíst dům a tak dále. Profese streamera rozhodně není k zahození, tedy pokud uspějete.

Zdroje:
Dexerto