Majitelé Overwatch dostanou zdarma Founders Pack DLC pro druhý díl

13. 6. 2022 – 16:35
0
Majitelé Overwatch dostanou zdarma Founders Pack DLC pro druhý díl
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Není to málo?

Na včerejší akci Microsoft & Bethesda Showcase se překvapivě objevily i dvě hry od Blizzardu, Diablo IV a Overwatch 2. Zatímco ta první jmenovaná ukázala pátou hratelnou třídu, tedy nekromanta, a extenzivní záběry z hraní, ta druhá kromě CGI traileru zveřejnila termín vydání předběžného přístupu.

Ten započne 4. října letošního roku a Overwatch 2 bude na rozdíl od svého předchůdce free-to-play titulem, který na svých hráčích hodlá vydělávat především skrz prodej kosmetických mikrotransakcí. V den vydání by měla být k dispozici minimálně jedna nová hrdinka, Junker Queen, která se předvedla v novém traileru, a také DLC jménem Founders Pack.

Právě tento balíček by měli majitelé prvního dílu Overwatch dostat zdarma jako dárek. Bude obsahovat exkluzivní ikonu, dva epické skiny (General Doomfist a Jester Sombra) a další bonusy, které Blizzard odhalí v budoucnu.

Abyste balíček získali, stačí vlastnit první díl Overwatch před 23. červnem letošního roku, balíček si pak můžete vyzvednou do 5. prosince. Blizzard chce tímto krokem poděkovat komunitě za trpělivé čekání.

Zdroje:
Blizzard