Mei dočasně zmizí z Overwatch 2. Její schopnosti lze zneužít

1. 11. 2022 – 15:49
0
Mei dočasně zmizí z Overwatch 2. Její schopnosti lze zneužít
zdroj: Blizzard

Na chvíli na střídačku

Launch Overwatch 2 proběhl už před několika týdny a hra dokázala přilákat slušné množství hráčů, otázkou ale je, kolik jich zvládne udržet. Trápí ji totiž technické problémy, a to do té míry, že někteří hrdinové musejí být dočasně stahováni z oběhu.

V nedávní minulosti jsme takto informovali o Bastionovi a Torbjornovi, jejichž speciální schopnosti byli rozbité a Blizzard je tedy na čas úplně vyřadil ze hry, protože se oba hrdinové samozřejmě okamžitě stali velmi populárními mezi hráči, kteří rádi zneužívají chyby ve hře. Nyní ten samý problém ale trápí Mei a řešení Blizzardu je opět totožné.

Mei je dlouhodobě považována za jednu ze skutečně silných hrdinek, jejíž schopnosti byly dokonce pravidelným terčem kritiky kvůli nevyváženosti. Především její ledová zeď dokáže velmi úspěšně bránit proti příchozím útokům a navíc může týmu pomoci k dosažení vyšších míst na mapě.

Bohužel se ale ukázalo, že ve spojení s další hrdinkou Kiriko se tato schopnost dá zneužít a Kiriko se následně může dostat do míst, jaká vývojáři rozhodně nezamýšleli, a zabíjet protivníky z absolutního bezpečí. 

Autorský tým tedy přikročil k razantnímu kroku a Mei jde na střídačku do 15. listopadu, kdy snad bude chyba v rámci nové aktualizace opravena. 

Zdroje:
Blizzard