Nadeshot se chce vrátit k profesionálnímu hraní

3. 3. 2022 – 10:03
0

Míří do vysokoškolské ligy

Třicetiletý zakladatel a výkonný ředitel organizace 100Thieves Matthew Haag, známý pod přezdívkou Nadeshot, plánuje návrat do esportu. Bývalý profesionální hráč Call of Duty by se rád zapojil do rostoucí scény univerzitních klání.

NCAA Esports, tedy univerzitní liga ve spojených státech, rok od roku roste a jen za uplynulý rok vzniklo na padesát nových týmů pro hraní Call of Duty, do nichž se připojila celá řada profesionálních hráčů. Nadeshot, který v minulosti figuroval jako kapitán týmu OpTic Gaming, chce patřit mezi ně.

Ze školy odešel ve druhém ročníku, aby se mohl věnovat své kariéře hráče, která trvala od roku 2009 do roku 2015. Na Twitteru se nyní ptá, jestli má stále nárok zapojit se do NCAA s tím, že by se rád stal prvním třicetiletým esportovcem v této organizaci. Zajímá ho ale prý výhradně Call of Duty nebo Valorant.

Na jeho dotaz už začaly reagovat některé univerzity s různou úrovní zájmu, jisté ale je, že pokud by do vysokoškolské ligy skutečně chtěl proniknout, pravděpodobně se jej někdo bez problémů ujme. Uvidíme, jak se tento návrat vydaří, od roku 2015 se Nadeshot věnuje tvorbě obsahu a samozřejmě také vedené 100Thieves.

Zdroje:
Twitter