Nečekaný návrat. Apex v únoru pošle na bojiště zdánlivě mrtvou postavu

25. 1. 2022 – 8:30
0
Nečekaný návrat. Apex v únoru pošle na bojiště zdánlivě mrtvou postavu
zdroj: Foto: Respawn Entertainment

A jako bonus oslava narozenin

Apex Legends už brzy započne novou, v pořadí již 12 sezónu. Ta ponese název Defiance a do hry dorazí počkátkem příštího měsíce, konkrétně 8. února. Jednou z jejích nejdůležitějších součástí je nová hrdinka Mad Maggie.

Na oficiálním webu hry jsou už k dispozici první detaily o dalším obsahu Defiance, mezi které patří například režim Control. V něm se budou devítičlenné týmy utkávat o konkrétní bod na mapě, a to s nekonečným počtem respawnů. Další chystanou novinkou je inovovaný vzhled mapy Olympus.

Příchod populární Mad Maggie je relativním překvapením, oblíbená postava totiž byla zdánlivě zabita v komixu podle Apexu. Vypadá to ale, že svůj neblahý osud nakonec přežila. V novém traileru se můžete podívat, jakým způsobem skončila uprostřed battle royale.

Dosud poslední sezóna s názvem Escape vyšla před třemi měsíci a přinesla nejen tropický ostrov Storm Point, ale také novou hratelnou legendu jménem Ash. Apex v únoru oslaví třetí narozeniny a Respawn se radostnou událost rozhodl oslavit bezplatným zpřístupněním tří legend, za které jste dřív museli zaplatit. Jsou to Octane, Wattson, a Valkyrie, vypouštěny budou v průběhu února.

Zdroje:
Respawn