Nickmercs najal nového šéfa svého týmu v Apex Legends. Bude jím Snip3down

27. 1. 2022 – 15:57
0
Nickmercs najal nového šéfa svého týmu v Apex Legends. Bude jím Snip3down
zdroj: Respawn

Cesta k profesionální úrovni začíná

Nicolai Kolcheff známý spíše pod přezdívkou Nickmercs je známou tváří scény streamerů a také spolumajitel klanu FaZe. V poslední době se čím dál víc věnuje Apex Legends a před časem oznámil, že hodlá poskládat profesionální tým. Ten má nyní nového vůdce.

Stal se jím Eric Wrona, známý jako Snip3down, který teprve nedávno opustil kompetitivní scénu Apexu pod hlavičkou TSM, aby se věnoval profesionálnímu hraní Halo Infinite. Nyní bude muset zvládat obě hry zároveň.

V seznamu potenciálních kandidátů byl prý od začátku, důležité ale bylo, aby měl skutečně čas hrát a streamovací kalendáře všech tří členů týmu spolu nekolidovali. Třetím členem týmu vedle Snip3downa a Nickmercse je Deeds. 

Snip3down patří mezi veterány Halo scény, mnohými je považován za nejlepšího hráče této série v historii. S příchodem Infinite se k ní vrátil a jeho odchod od Apexu nebyl vůbec jednoduchý, o to snáz se mu nyní vrací. I v tomto populárním battle royale se mu ostatně velmi dařilo a daří a nedávno vyhrál turnaj o 50 tisíc dolarů. Uvidíme, jak mu to půjde v novém týmu.

Zdroje:
Nickmercs