Ninja ukončil pauzu od streamování a slíbil, že odteď bude všude

9. 9. 2022 – 10:01
0
Ninja ukončil pauzu od streamování a slíbil, že odteď bude všude
zdroj: SVG

To bylo rychlé!

Tyler Blevins, známý jako streamer Ninja, před časem v naštvání náhle ukončil stream se slovy, že si musí dát pauzu. Někteří diváci a fanoušci už tehdy poukazovali na to, že ze strany Blevinse nejde o náhlé a afektované rozhodnutí, ale o pečlivý plán, který je přípravou na nějaké zásadní oznámení.

Nyní se Ninja ke streamování vrací a ve videu na Twitteru slibuje, že bude od příště úplně všude. Jeho videa tedy nemusíte očekávat jen na Twitchi, nově se s ním budete setkávat i na YouTube, TikToku a řadě dalších platforem, jako je Twitter, Instagram nebo Facebook.

Rozhodnutí vychází především z toho, že už není vázán partnerstvím s platformou Amazonu. Twitch sice nedávno povolil svým partnerským streamerům publikovat i na jiných platformách, stále ale nedovoluje současně streamovat na Twitch a jinam ve stejný okamžik. Tím, že Ninja nemá podepsanou exkluzivní smlouvu s žádným poskytovatelem, má volné ruce a může se objevovat skutečně kdekoli.

První stream by měl proběhnout už dnes, takže se brzy budeme moci přesvědčit, jak plán se zahlcením streamovacího prostoru vyjde. Celá řada kolegů z branže byla relativně rychlým návratem z pauzy překvapena, v reakcích na jeho plán se objevily i vtípky na to, že nyní bude streamsnipován fanoušky napříč všemi platformami.

Zdroje:
Twitter