Nová hrdinka pro Apex Legends představuje své schopnosti

26. 10. 2021 – 8:30
0
Nová hrdinka pro Apex Legends představuje své schopnosti
zdroj: Foto: Respawn Entertainment

Hurá do boje

Apex Legends už brzo přivítá novou hrdinku jménem Ash a Respawn vydal nový gameplay trailer, který nás má seznámit s jejími schopnostmi a s tím, co můžeme čekat od 11. sezóny. Ash na první pohled vypadá jako nebezpečný protivník, paleta dovedností tento dojem jen prohlubuje.

Její taktickou schopností je Arc Snare, roztočená čepel, která při zásahu poškodí a spoutá nepřítele, čímž z něj udělá snadný cíl. Co se týče pasivních schopností, má Ash k dispozici Marked for Death, která jí na mapě ukáže nedávné deathboxy a označí přeživší útočníky.

Ultimátní schopností je pak Phase Breach, tedy schopnost otevřít jednosměrný portál na kýženou pozici. To dává hrdince širší taktické možnosti během útoků i obrany. Ve videu se můžete pokochat i jejími brutálními finishery, své čepele se Ash rozhodně nebojí používat

V novém traileru uvidíte také záběry z nové mapy Storm Point nebo využítí samopalu C.A.R. v akci. Tato zbraň pojme dva druhy munice, díky čemuž se jedná o velmi univerzální kousek, vhodný pro celou řadu situací. Jedenáctá sezóna Apex Legends začíná 2. listopadu.

Zdroje:
Respawn