Pijte s mírou, prestižní německý turnaj ESL sponzoruje... pivo

8. 6. 2020 – 7:05
0
Pijte s mírou, prestižní německý turnaj ESL sponzoruje... pivo
zdroj: Bitburger

Bitburger 0.0% se stává exkluzivním osvěžujícím nápojem ESL Mesterschaft German National Championship League

Ne, nebojte, hry nebudou propagovat alkohol. Nealkoholické(!) pivo Bitburger bylo sponzorem ESL One Hamburg už v minulých dvou letech, nicméně nyní získává exkluzivní partnerství s výše zmiňovanou ligou. Marco Boor, šéf sponzorského odvětví ve firmě Bitburger celou situaci okomentoval takto:

"Esport je extrémně dynamická, vyvíjející se disciplína a z našeho pohledu je sponzoring v esportu jasnou budoucností. Jako moderní společnost tak vždy dáme na inovativní vývoj a technologie. Právě proto jsme naskočili do esportu tak brzo a jsme rádi za prohloubení našeho partnerství s ESL."

ESL Meisterschaft zdroj: ESL Gaming

Nealkoholické pivo Bitburger se objevilo poprvé na streamech ESL Meisterschaft v druhé polovině května a jedná se o hlavního sponzora předzápasového segmentu grand finále, který navíc zajišťuje občerstvení pro hráče a celý ESL tým. Stephan Schroder z ESL dodává:

"Jsme velice pyšní, že spolupracujeme s tak skvělou značkou, jako je Bitburger. Je to známka toho, že usilujeme o navázání spolupráce s fantastickými partnery. Hlavně v těžkých časech, jako jsou tyto, je skvělé vidět, že tak silná značka jako Biburger spatřuje možnosti v naší lize."