Porazil soupeře z nemocniční postele. Profesionální hráč nenechal slinivku stát v cestě

25. 10. 2022 – 10:26
0
Porazil soupeře z nemocniční postele. Profesionální hráč nenechal slinivku stát v cestě
zdroj: Valorant

Úctyhodný výkon

Zánět slinivky alias pankreatitida nepatří mezi zvlášť zábavný způsob trávení času. Mám s ním ostatně své osobní opakované zkušenosti a minimálně v první fázi se jedná o mimořádně bolestivé onemocnění, které vás velmi snadno může dostat až na jednotku intenzivní péče.

Ačkoli jsem kdysi právě s touto nemocí a pod vlivem léků na bolest napsal (v nemocniční posteli a na mobilu) recenzi na Death Stranding, můj výkon bledne před tím, co předvedl profesionální hráč Valorantu Nishil Shah, který hraje v lize College Valorant za tým Old Dominion College. Před plánovaným zápasem se soupeřícím týmem z West Virginia Wesleyan College ho bohužel přepadl zmíněný zánět slinivky, rivalové ovšem odmítli možnost zápas odložit.

Shah se ho tedy zúčastnil z nemocniční postele a navzdory velmi nestandardním podmínkám se jeho celku povedlo zvítězit. Kromě toho, že se hráč samozřejmě musel vyrovnat se zdravotními problémy, mu navíc klacky pod nohy házely i nestandardní podmínky, sám zmínit, že mohl hrát jen v 60 FPS, trpěl velkými packet lossy a místo podložky pod myš používal pouzdro na notebook své sestry. Uprostřed zápasu navíc musel chvíli přerušit hraní, aby dostal několik injekcí.

Old Dominion College nakonec zvítězila velmi přesvědčivě 13-1 a 13-3. Soupeři ze Západní Virginie se následně na sociálních sítích stali terčem kritiky kvůli neochotě zápas odložit, kvůli porážce se jim navíc diváci vysmáli. Shahova výkonu si povšiml i sám Riot, který jej ocenil na Twitteru a poslal hráči několik drobností za odměnu.


Zdroje:
Twitter