ScreaM se vyjádřil o potížích v aktuální sezóně

23. 5. 2023 – 14:34
0
ScreaM se vyjádřil o potížích v aktuální sezóně
zdroj: Foto: Profimedia

Rád by získal pohár spolu se svým bratrem, výsledky tomu ale neodpovídají

Adilovi "ScreaM" Benrlitomovi v průběhu několika let a her neustále uniká vítězství ve vrcholovém turnaji, ale i po pekelně špatné sezóně s Karmine Corp je veteránská superhvězda stále odhodlaná vyhrát prvoligový turnaj.

Karmine Corp byli 18. května matematicky vyřazeni z postupu do play-off VALORANT Champions Tour EMEA, čímž skončila bouřlivá sezóna, v níž tým musel místo odcházejícího hráče dosadit asistujícího trenéra. Ten se zároveň stal terčem posměchu komunity. Pro bratrské duo Scream a Nivera to byla sezóna, na kterou raději zapomenou, ale cílem obou je stále zvednout nad hlavu trofej.

Několik hodin po prohře KC v devátém týdnu s Giants se ScreaM objevil na Twitteru a potvrdil svou touhu vyhrát s Niverou. "Nevzdám se, dokud nevyhraju se svým bratrem. Tenhle split byl v mnoha ohledech náš nejhorší, ale vrátíme se silnější. Je čas začít odznova," napsal.

Sen o společném vítězství má ScreaM už dlouho - určitě přinejmenším po většinu své kariéry ve VALORANTu. ScreaM již kdysi řekl: "Když jste v pozdní fázi kariéry jako já... znamenalo by to všechno, kdybyste mohli zvednout trofej se svým bratrem."

Nakonec bratři Benrlitomové s týmem Liquid neuspěli a prohráli v semifinále s pozdějšími inauguračními šampiony Acend. Po dvou letech se nyní ocitli ještě dál od nepolapitelného snu, po kterém touží.

Přesto pro osmadvacetiletého ScreaMa rok nekončí, stejně jako pro Niveru nebo Karmine Corp. Tým má ještě letos před sebou kvalifikační turnaj EMEA Last Chance Qualifier, kde je v sázce místo na šampionátu 2023.

Zdroje:
Dotesports