Streamer si vyzkoušel The Sims v reálu. Diváci mu zakazovali i sprchování nebo jídlo

19. 8. 2021 – 16:00
0
Streamer si vyzkoušel The Sims v reálu. Diváci mu zakazovali i sprchování nebo jídlo
zdroj: Reddit

Herní postavou ve skutečném světě

Značka The Sims patří mezi nejpopulárnější herní série už přes 20 let a za dobu své existence stihla vydat čtyři hlavní díly, několik spin-offů a hlavně neskutečné množství datadisků a stahovatelných balíčků. Mnozí hráči si vystačí jen s prostým návrhem domu a interiérovým designem, hlavní kouzlo ale tkví v možnosti ovládat životy virtuálních jedinců i celých rodin.

Právě roli simíka si vyzkoušel streamer jménem Jerma, který svým divákům poskytl netradiční možnost stát se na čas pány jeho života. A vzal to opravdu velmi poctivě. Na začátku proběhla dokonce tradiční tvorba postavy, během níž si Jerma zkoušel různé druhy oblečení a pokrývek hlavy.

Následně vstoupil do vytvořeného "domečku", který byl kombinací skutečných předmětů a efektů zeleného plátna. Poprosil diváky, aby se o něj dobře starali a dopřáli mu pravidelných osm hodin spánku, přání se mu ale tak docela nevyplnilo.

V jednu chvíli jej například diváci poslali jít běhat, ale následně mu odepřeli možnost dát si sprchu. Když jej tam nakonec pustili, objevil se na obrazovce stejný kostičkovaný efekt jako v opravdových The Sims. Na videu jsou pozoruhodné především produkční hodnoty a cit pro detail, který streamer do projektu vložil.

V budoucnosti hodlá v Sims IRL streamech pokračovat, o bizarní momenty tedy patrně ani nadále nebude nouze.

Zdroje:
Dexerto