Streamerka dostala ban na Twitchi za sex v přímém přenosu

29. 8. 2022 – 9:09
0
Streamerka dostala ban na Twitchi za sex v přímém přenosu
zdroj: Foto: Profimedia (kimmika official)

Prozradil ji odraz v okně

O streamerce s přezdívkou kimmikka jste možná neslyšeli, přeci jen si svůj kanál na Twitchi založila teprve letos v červenci a dosud se jí podařilo nashromáždit pouhých 231 followerů. Tento počet ale dost možná bleskově naroste, tedy až jí Twitch zruší ban. Mladá žena totiž porušila pravidla platformy a před kamerou se oddávala sexu.

Přesněji řečeno "stealth sexu", jak její aktivitu zhodnotil sám Twitch. 24. srpna si diváci během kimmičina streamu povšimli zvláštního chování. Žena byla opřena o stůl a v průběhu vysílání se jí začaly velmi podezřele měnit výrazy ve tváři. Lidé v chatu velmi rychle identifikovali, co se asi děje, zejména proto, že partner streamerky se dokonce objevil v záběru, jakkoli naštěstí nebyly vidět žádné intimní partie.

Pár nakonec definitivně prozradil odraz v okně. Twitch dal začínající tvůrkyni obsahu ban, ovšem pouze na sedm dní, a tak se k vysílání bude brzy moci vrátit. Celé trapné situace se samozřejmě okamžitě chytla internetová komunita, především subreddit Livestreamfail, kde se klipu podařilo získat tisíce zhlédnutí, než byl stažen.

Sama streamerka se vyjádřila v tom smyslu, že šlo o nehodu v opilosti. Otázkou zůstává, zda je pro ni Twitch tím správným místem pro seberealizaci, i když tam na ni bude po návratu zřejmě čekat daleko větší počet fanoušků než dřív.

Zdroje:
Dexerto