Streamerka hraje Elden Ring dvakrát najednou – rukama a nohama

13. 12. 2022 – 16:45
0
Streamerka hraje Elden Ring dvakrát najednou – rukama a nohama
zdroj: Bandai Namco

Co to bude příště?

O tom, že se Soulsborne hry dají pokořovat různými a čím dál bizarnějšími způsoby, si můžete na internetu přečíst relativně často. Dohrání hry bez jediného zranění či zásahu od nepřátel už dnes nikoho nedojme, stejně jako využívání různých nečekaných periferií.

Stále větší konkurence na poli absurdních způsobů hraní Elden Ringu si uvědomuje i streamerka Mikkaa, a proto se rozhodla poněkud zvýšit sázky. Ta už v minulosti dokázala dohrát hru jen jednou rukou a ve druhém případě použila jako ovladač taneční podložku. Obojí jí ale zjevně bylo málo, a tak nyní přistoupila k ještě náročnější variantě.

Spustila si totiž dvě kopie Elden Ringu naráz, přičemž jednu ovládá normálně ovladačem, tu druhou pak na již zmíněné taneční podložce. Součástí výzvy je navíc to, že musí bosse ve hře porazit v obou verzích současně, pokud tedy v jedné při souboji zemře, musí se nechat zabít i v té druhé a pokus opakovat. 

Jak se ukazuje, v tomto "ovládacím schématu" nemusí být největší překážkou samotní nepřátelé, ale třeba i prostá gravitace, protože je přirozeně velmi snadné spadnout někam do hlubin. Už se jí ale podařilo překonat prvního povinného bosse Margita, a tak možná nakonec jednou uvidí duální titulky.

Zdroje:
MissMikkaa