V Overwatch 2 zítra začne nový event s motivy antického Řecka

4. 1. 2023 – 11:10
0
V Overwatch 2 zítra začne nový event s motivy antického Řecka
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Nejlepší hrdina dostane sochu

Overwatch 2 je na trhu od října a Blizzard chce do prvního nového roku ve hře vstoupit pravou nohou. I proto si pro hráče připravil event, který započne už 5. ledna, tedy zítra. Ponese název Battle for Olympus a nabídne časově omezený herní režim.

Jak už název napovídá, bude se event točit kolem řecké mytologie. V zásadě půjde o deathmatch, kde se spolu utkají všichni proti všem, hrdinové ovšem dostanou nové schopnosti a Blizzard si dal záležet i na estetice, čekat tedy můžete antickým řeckem inspirované skiny a nové hlášky hrdinů.

Prozatím je potvrzena trojice skinů, které si v rámci eventu budete moci odemknout, všechny jsou samozřejmě spjaty s řeckými božstvy. Patří mezi ně Zeus Junker Queen, Poseidon Ramattra nebo Hades Pharah. 

Blizzard navíc hodlá celý event ještě trochu okořenit a nejúspěšnějšího hrdinu po konci eventu zvěční sochou na mapě Ilios. Blizzard pro tuto příležitost vytvořil nový žebříček, který sleduje počet eliminací dosažených jednotlivými hrdiny. Pokud tedy chcete, aby vaše oblíbená herní postava dostala svou mramorovou sochu, můžete přiložit ruku k dílu.

Event Battle for Olympus poběží do 19. ledna, zúčastnit se jej můžete na všech platformách, kde je Overwatch 2 k dispozici.

Zdroje:
Blizzard