Valorant představil spoustu funkcí, má to ale háček

17. 7. 2023 – 12:29
0
Valorant představil spoustu funkcí, má to ale háček
zdroj: Foto: Riot Games

Bohužel si je užijí jen hráči z Číny

Valorant má konečně spoustu funkcí, o které fanoušci dlouho žádali. Než ale začnete nadšením šílet, měli byste vědět, že pokud nebydlíte v Číně, nebudete k novým funkcím mít vstup, I když se budete vážně snažit. 


A o jaké funkce se jedná? Čínská verze hry obsahuje spoustu QOL nástrojů, které můžou pomoct nejen nováčkům. Mezi ně patří například videa u každého agenta, která reprezentují jeho schopnosti. Dále zde můžeme najít I detailní návody ke zbraním a rozepsání jejich statů. Také zde nalezneme návody, jací agenti se nejlépe hodí na danou mapu.

Dále zde můžeme najít speciální záložku, která se zaměřuje na VCT a zápasy v něm. Hráči se tedy můžou přímo ve hře podívat na to, jak zápasy dopadly, nebo v kolik proti sobě jejich (ne)oblíbené týmy hrajou. Tuto funkci již poskytuje nespočet internetových stránek, I tak je ale velmi pěkné mít ji přímo ve hře. 

Bylo by pěkné mít tyto funkce ve hře, je ale nutno podotknout, že Riot je nejspíše hráčům v Číně poskytl jako menší balzám na nervy, jelikož ke hře od jejího vydání v roce 2020 neměli přístup. Nakonec se ale povedlo vyřešit všechna povolení a licence, takže se hra nejspíše v brzké době dočká nemalého navýšení ve své hráčské základně. 


Zdroje:
win.gg