Vývojář Valorantu odpovídá rozhněvané komunitě. Žádané změny jen tak nepřijdou

23. 5. 2022 – 9:05
0
Vývojář Valorantu odpovídá rozhněvané komunitě. Žádané změny jen tak nepřijdou
zdroj: Valorant

Nové informace snad brzy

Valorant od studia Riot již brzy oslaví druhé narozeniny a za dobu své existence si dokázal vybudovat obří fanouškovskou základnu i pevné místo v esportovém segmentu. Ačkoli Riot při vývoji zjevně udělal řadu správných rozhodnutí, pořád je co zlepšovat a komunita dlouhodobě požaduje úpravu některých aspektů. Jak to ale vypadá, bude si na ni muset počkat ještě o něco déle.

V nedávném příspěvku na oficiálním blogu, který zodpovídal na otázky fanoušků, se totiž ukázalo, že nejčastěji žádané novinky v blízké budoucnosti přidány nebudou. Patří mezi ně například možnost vyhodit mapu z herního poolu, implementace replay režimu nebo i taková maličkost, jako je možnost obdarovávat herními skiny své přátele.

Není třeba zdůrazňovat, že komunita negativní informaci nepřijala v klidu a na internetu se objevily velmi vášnivé reakce. Dobrou zprávou je, že Riot nenechává zpětná vazba v klidu a rozhněvané komunitě naslouchá i odpovídá. Na Twitteru se k tématu obšírněji rozepsal šéf produktového managementu Arnar Hrafn Gylfason.

Ten uvedl, že ačkoli tým zvládá v poslední době pravidelně vydávat nové mapy a agenty, nedává hráčům příliš nahlédnout pod pokličku toho, co se pro Valorant chystá v budoucnosti a jaké jsou dlouhodobé plány vývojářů. Během následujících pár dní by měl tým dát dohromady detailnější představení toho, co chystá, Gylfason tedy žádá o drobné strpení.

Odhalení plánů Riotu by mělo proběhnout tento týden, uvidíme, jak moc vývojáři nechají hráče nahlédnout pod pokličku a nakolik si vzali k srdci seznam požadovaných nových prvků. Valorant také koncem června čeká zahájení 5. epizody.