YouTuber Markiplier si prý založí OnlyFans. Jeho příznivci ale musí splnit specifické podmínky

17. 10. 2022 – 11:49
0
YouTuber Markiplier si prý založí OnlyFans. Jeho příznivci ale musí splnit specifické podmínky
zdroj: Foto: Markiplier

Poslechem podcastů k sexy obrázkům

Platforma OnlyFans, která platícím fanouškům poskytuje především erotický obsah od jejich oblíbených celebritek, je z větší části doménou žen, samozřejmě to ale není pravidlo. Založení účtu zde zvažuje i populární youtuber Markiplier. Pokud vás ale tato představa láká, ještě se neradujte. Má totiž několik podmínek, které jeho publikum napřed musí splnit.

Markiplier říká, že by si OnlyFans založil, aby podpořil konkrétní charitativní organizace. Aby k tomuto kroku přistoupil, musel by se napřed jeho podcast Distractible dostal na první místo poslechovosti na Spotify a Apple Podcasts. V podcastu, který s Markiplierem dělají ještě Wade Barnes a Bob Muyskens, probírá trojice moderátorů rozličná témata z herního světa i z osobních životů.

Na Apple Podcasts se prý metu prvního místa v žebříčku nepovedlo pokořit ještě nikdy, na Spotify jen krátce v průběhu jediného dne. I druhá podmínka se týká poslouchání podcastu, tentokrát jde o Markiplierův sekundární projekt Go! My Favorite Sports Team, který se, jak už název napovídá, věnuje především dění ve sportech.

Markiplier zatím neprozradil, jaký typ obsahu by na svůj OnlyFans účet dával, nemusí jít rovnou o explicitní fotografie a videa. 

Zdroje:
Dexerto