Youtuberka přenesla Squid Game do Genshin Impactu

15. 11. 2021 – 16:00
0
Youtuberka přenesla Squid Game do Genshin Impactu
zdroj: Foto: MiHoYo

O něco méně brutální variace

Fenoménu Squid Game, tedy jihokorejskému seriálu z produkce Netflix, se v posledních týdnech a měsících nedalo uniknout. Pronikl samozřejmě i do herního světa, který má přeci jen žánr battle royale ve velké oblibě, a tak jste na minihry s jeho tématikou mohli narazit třeba v Robloxu.

Youtuberka s přezdívkou Genshashin ale přenesla Squid Game do MMORPG Genshin Impact. V jeho barevných kulisách můžete sledovat postavičky, kterak se snaží překonat jednotlivá kola brutální vyřazovací soutěže. Už došlo na Red Light, Green Light, tedy variaci na naši známou dětskou hru Cukr, káva, limonáda, v novém videu se zaměřuje na nechvalně proslulou dalgonu.

Pokud jste seriál neviděli, vězte, že úkolem soutěžících je vyloupnout ze sladké placky konkrétní ornament, a to zcela bezchybně. Pokud jim v průběhu třeba praskne nebo se rozdrolí, končí v soutěži (i v životě). Genshashin říká, že toto video bylo zatím na editaci vůbec nejtěžší.

Nemusíte se obávat, do světa Genshin Impactu naštěstí se Squid Game nepřišla krev a explicitní střílení vypadnutých soutěžících do hlavy. Uvidíme, jak si autorka poradí s dalšími výzvami, jako je přetahování lana nebo skákání po skleněných tabulích.

Zdroje:
Dexerto