Zemřel Alarm, dvacetiletý profesionální hráč Overwatch

8. 11. 2021 – 9:50
0
Zemřel Alarm, dvacetiletý profesionální hráč Overwatch
zdroj: Activision Blizzard

Jeden z největších mladých talentů

Smutná zpráva dorazila z Filadelfie, konkrétně z esportového týmu Philadelphia Fusion. Ve věku pouhých dvaceti let zemřel Kim "Alarm" Kyeong-bo, profesionální hráč Overwatch. Fusion tuto skutečnost oznámili na sociálních sítích bez dalších detailů.

Alarm ve své roli flex supporta dosáhl celé řady ocenění, mimo jiné získal trofej Rookie of the Year za loňský rok, také cenu Role Stars a mimo jiné byl i nominován na MVP, tedy trofej pro nejcennějšího hráče.

Předtím než vstoupil od týmu, hrál několik let za Fusion University, farmu, ze které organizace čerpá nové talenty. „Kim byl srdcem a duší naší organizace a v myšlenkách a modlitbách jsme s jeho rodinou a přáteli, společně truchlíme nad touto tragickou zprávou," napsali zástupci týmu na sociálních sítích.

Kim byl v době své smrti doma v Jižní Koreji, ještě před dvěma týdny tým oznamoval, že i v příští sezóně bude figurovat v týmové soupisce. Organizace žádá fanoušky, aby rodině i blízkým projevili v této době účast a nežádali o detaily skonu.

Zdroje:
Dotesports