Among Us ukazuje první obrázky nové mapy

24. 11. 2020 – 8:33
0
Among Us ukazuje první obrázky nové mapy
zdroj: CNET

Sociální hra Among Us, která si našla oblibu u mnohých streamerů, se dočká nové zcela unikátní mapy.

Among Us přišlo na herní scénu jako rána z čistého nebe. Hra, která tady s námi však byla už od roku 2018, pouze ukazuje, jak velkou sílu mají dnešní streameři a youtubeři na celkovou hráčskou populaci. I přestože popularita této hry bude nejspíše pomalu opadat, stále ji hrají velké počty populárních osobností a v jednu chvíli doslova bořila čísla Twitche. Není tedy divu, že vývojáři v posledních měsících nezaháleli a přichází s novou mapou.

Zatímco samotný obrazek neukazuje nějaké závratné detaily, hráči se alespoň mohou těšit na nové oblečky, které naopak zobrazené jsou. Dle samotných vývojářů má být pak tato čtvrtá mapa inspirovaná herní sérií Henry Stickmin a to zejména dřívějšími hrami. Více se pak máme dozvědět 10. Prosince na Game Awards, které se staly v minulých letech nejen platformou pro předávání cen za uplynulý rok, ale také událostí na které se ohlašují mnohé hry.

Among Us je tak zcela jistě zajímavý projekt, který ukazuje zejména na to, že hra nemusí vypadat skvěle, nebo fungovat na nejnovějším enginu, ale musí být hlavně zábavná. Zajímavostí nakonec je, že i ve hře jako Among Us se vytváří turnaje a jistá "profesionální" scéna, což může znít mírně bizarně, ale esport překračuje a bude vždy překračovat jakékoliv hranice.

Zdroje:
Twitter/Among Us