Budovatele měst čeká vlastní turnaj. Změří síly v Cities: Skylines

5. 8. 2021 – 7:00
0
Budovatele měst čeká vlastní turnaj. Změří síly v Cities: Skylines
zdroj: Paradox Interactive

Kdo nejlépe vyřeší urbanistické záludnosti?

Pokud byste se rádi stali profesionálním hráčem, ale neumíte dobře střílet, posílat jednotky na nepřítele, hrát fotbal nebo řídit auta, nezoufejte. Konečně zřejmě nazrál čas, aby si svůj kus slávy uzmuli i fanoušci budovatelských strategií.

Cities: Skylines by v turnajových hrách čekal asi málokdo, ale právě tato urbanistická Mekka od Paradoxu získala partnerství společnosti Red Bull a chystá event s názvem Red Bull Metropolis. V něm se utkají význační tvůrci obsahu z komunity, na něž čeká celá řada výzev, počínaje plánováním cyklostezek a konče dopadem meteoritu. 

zdroj: Archiv

V porotě zasednou i skutečný urbanistický expert, který se v komunitě pohybuje pod přezdívkou City Planer Plays a bude bodově hodnotit nápaditost a smysluplnost jednotlivých řešení a porovná je se zkušenostmi z reálného světa. Dva finalisté se utkají v poslední, šesté výzvě, z níž vyjde jediný vítěz.

Celá jednodenní akce proběhne 21. srpna, sledovat ji můžete na Twitchi a YouTube kanálu Red Bullu. Je to letošní v pořadí již čtvrtá akce tohoto sponzora, předcházejí jí turnaje Red Bull Kumite ve Street Figteru V, Red Bull Flick v Counter Strike: Global Offensive a Red Bull Campus Clutch pro univerzitní hráče Valorantu.

Zdroje:
Red Bull