Bývalí členové Epsilon Esports stále čekají na své peníze

Bývalý CEO společnosti Epsilon Esports má stále ještě nevyřízené účty. Duo profesionálních hráčů čeká na peníze, které jim Epsilon dluží.

Už to bude skoro pět měsíců, co se Epsilon Esports vrátil zpět na CS:GO scénu. Tým si prošel krizí, při které došlo k náhradě předchozího CEO, Grega Champagne. Ten i po několika měsících stále dluží peníze dvěma hráčům a jednomu trenérovi.

V říjnu minulého roku Greg oznámil, že začíná se splátkovým procesem, ve kterém měl vyrovnat účty všem bývalým hráčům Epsilonu. Devatenáctiletá aktuální hvězda FaZe klanu, Broky, Complexity trenér Keita a Endpoint hráč Robiin ale stále postrádají tisíce dolarů z předchozího působení v Epsilonu.

Broky byl členem týmu pět měsíců a za tu dobu nebyl zaplacen. Teď to bude skoro rok, kdy organizaci opustil a stále postrádá zhruba 6,000$. Tato informace byla potvrzena Brokyho agentem, Samy Bessim.

Epsilon Broky zdroj: Dotesports.com

Hráči Robiinovi dluží Epsilon okolo 1,693$, což se rovná měsíčnímu působení. Robiin potvrdil, že se mu z týmu od jeho odchodu v září roku 2018 nikdo neozval. Stejný problém má i bývalý kouč Keita. Ten čeká na výplatu za zhruba dva měsíce, kdy v týmu působil. 

Zpožděné vyplácení bylo v týmu prý normální, potvrdil Robiinův spoluhráč Surreal. Jednalo se však o zdržení v platbě okolo dvou až čtyř týdnů, poté výplata Surrealovi vždy přišla. Dále se ke svému působení vyjadřuje s tím, že jeho zkušenost s Gregem nebyla zrovna pozitivní, a to i přes to, že se své výplaty vždy nakonec dočkal. Dle jeho slov byl Greg velice pomalý, co se týče odpovědí ohledně změn a platebních věcí, což bylo pro hráče demotivujicí. 

Champagne je od ledna, kdy v týmu nastaly změny, nedostupný. Peníze tak stále nebyly adekvátně vyplaceny. Jedná se o velkou ostudu která esportu nedělá dobré jméno, tak snad se vše nakonec vyřeší.