Bývalý parťák českých hráčů se připojuje k čínskému týmu LGD

7. 6. 2021 – 7:00
0
Bývalý parťák českých hráčů se připojuje k čínskému týmu LGD
zdroj: Riot Games

LGD Gaming, čínská organizace získala do svých řad bývalého junglera týmu MAD Lions.

Zhiqiang “shad0w” Zhao, nadějná kariéra tohoto junglera čínského a italského původu se na chvíli zastavila po nezdařilém výkonu na loňském Mistrovství světa. Právě tam shad0w reprezentoval evropské fanoušky v roli junglera týmu MAD Lions, bohužel zejména kvůli špatné adaptaci na aktuální "metu" (to jakým způsobem se hra hraje či jací hrdinové jsou nejlepší v daný čas) se italský mladík neukázal v nejlepším světle a po vydařeném letním splitu (ale špatnému výkonu na Worlds) se jeho cesta profesionálního esportovce na chvíli zastavila.

Bývalý spoluhráč dvou Čechů (Carzzyho a Humanoida), kteří v barvách MAD Lions pokračují i tento rok a vyhráli jarní split, se tak po vyhazovu z týmu zaměřil na svou hru a poslední půl rok "grindil" League of Legends žebříčky, jak jen mohl.

Právě díky jeho napůl čínského původu a kontaktům v této zemi si ho nejspíš všiml tým LGD. Ti si od shad0wa slibují podobný herní styl, který přinesl jejich bývalý jungler Hang "Peanut" Wang-ho. Jsme tedy velmi zvědaví, jak se shad0owovi podaří adaptovat na rychlý styl hry bezesporu nejlepšího regionu na světě.