Counter-Strike sniper S1mple nerozumí hráčům, kteří trpí ztrátou motivace

Přerušení kariéry kvůli psychickým potížím není v esportu nic neobvyklého, odhodlaný Oleksandr “s1mple” Kostyliev má ale motivace víc než kdy dříve.

Psychická kondice hráčů byla především kvůli celkovému online formátu turnajů horkým tématem. Ukrajinský hráč s1mple má ale na téma vcelku kontroverzní názor - nevidí důvod, proč by měl profesionální hráč ztratit motivaci soutěžit. 

„Nejsem vyhořelý a nerozumím takovým hloupostem, jako když někdo mluví o ztrátě motivace,” sdělil na streamu s1mple.  Oleksandr je jeden z nejlepších hráčů na světě a na profesionální scéně se pohybuje už od roku 2013. I přes plejádu výher a ocenění mu pokaždé utekl největší možný titul pro CS:GO hráče, čímž je turnaj Major. Pro Oleksandra tedy ten nejdůležitější hnací motor zůstává - získat Major titul. 

„Já mám motivaci pořád. Jdu na turnaj a chci všechny porazit,” dále dodal. S1mple se jako většina ostatních profesionálů těší na offline turnaje, zaplněné stadiony a povzbuzující řev diváků. Pokud se mu jednou podaří získat i vysněný Major, je pravděpodobné, že dříve než ztratí motivaci, tak se přemístí k jiné hře, ve které si najde nové cíle. Podle jeho poslední aktivity je jedním z kandidátů hra Valorant.

Zdroje:
win.gg