CS:GO legenda povede tým složený z bývalých PUBG hráčů

26. 6. 2020 – 7:00
0
CS:GO legenda povede tým složený z bývalých PUBG hráčů
zdroj: 100 Thieves

Konečně známe plnou sestavu týmu kapitána Hika ve hře VALORANT.

Právě dnes americký celek 100 Thieves představil jejich kompletní sestavu zahrnující Hika, jakožto kapitána a čtyři bývalé PUBG profesionály - Valliate, Venerated, YaBoiDre a Pride. Video, ve které 100 Thieves tento tým představil, ukazuje neskutečné herní momenty všech výše zmíněných hráčů.

Právě legenda Hiko (CS:GO) podepsal smlouvu z 100 Thieves začátkem tohoto měsíce a stal se tak první profesionální VALORANT hráč organizace. Důvod byl prý jednoduchý, obě strany mají stejný cíl - vytvořit tým, který bude dominovat na nově vzniklé scéně.

100 Thieves však nebyli první, v podstatě každý profesionální celek už představil, nebo určitě brzo představí jejich budoucí tým. Je tak úžasné sledovat vznik zcela nové esportové scény okolo jedné jediné  hry a sám jsem zvědav, s jakým formátem Riot Games v rámci turnajů přijde. Prozatím totiž podporuje jen ty dělané třetí stranou, což je samozřejmě šlechetné, ale každý z nás tak nějak čeká na další Worlds, jen ne v LoLku, ale pro změnu ve VALORANTU.

Zdroje:
Dotesports