Debetní karta jako vstup do turnajů? I to je v Rusku možné.

4. 6. 2020 – 9:59
0
Debetní karta jako vstup do turnajů? I to je v Rusku možné.
zdroj: Esports Insider

Americká Visa se společně s platformou FACEIT spojila s ruskou bankou Gazprombank.

Od začátku tohoto měsíce se celkově hráčům Dota 2 a CS:GO rozdá 450 000 USD, a to díky turnajům právě na platformě FACEIT. Není to však vše, kromě této základní částky se totiž hráči mohou na začátku každého měsíce těšit na zatím nezveřejněné odměny. Přičemž se jedná o podporu specificky ruského esportu, což samozřejmě znamená nevídanou injekci pro tento region.

Gazprobank zdroj: Gazprobank

A právě debetní karta má kromě samotné možnosti placení zaručit vstup do turnajů. Soutěž tak bude přístupná všem hráčům nehledě na jejich zkušenosti a kompetitivní úroveň. Pozitivně celou spolupráci také komentuje ředitel Gazprombank - Alexey Popovich:

"Podle trendů v bankovnictví se Gazprombank opět zaměřuje na personalizaci. Tentokrát jsme tak vybrali rychle rostoucí segment - masový trh esportu v Rusku. Ve spolupráci s Visa a FACEIT jsme na trh uvedli jedinečný produkt pro hráče, zákaznickou debetní kartu. Jsme si jisti, že o kartu bude zájem, jelikož fanouškovská základna esportu dnes v Rusku čítá okolo 10-12 milionů lidí a dále očekáváme 20% růst."

Zdroje:
Esports Insider