Doublelift, bývalý profesionální hráč se vrací k organizaci TSM

11. 3. 2021 – 13:00
0
Doublelift, bývalý profesionální hráč se vrací k organizaci TSM
zdroj: TSM

Z profesionálního esportovce se tak stává steamer na plný úvazek.

Tento krok přichází pouze pár měsíců poté, co Doublelift oznámil odchod do esportového důchodu. Doublelift je historicky jednou z nejznámějších figur amerického esportu a to ne pouze na poli hry League of Legends. Právě v celku TSM byl Doublelift už v letech 2016, 2017 a následně v roce 2020, přičemž právě angažmá v minulém roce bylo tím posledním v profesionální kariéře tohoto AD Carry.

Doublelift během své kariéry vystřídal ty nejznámější týmy (CLG, Curse, Liquid) a je několikanásobným výhercem LCS (nejvyšší americká liga). Málokterý hráč může mluvit o tak skvělé kariéře jako právě Doublelift, nicméně na poli mezinárodních soutěží bohužel tento veterán tolik úspěchu nenasbíral. Tím posledním propadem a snad nejhorším výsledkem v historii byly skupiny na loňském Mistrovství světa, na kterém se celku TSM nepodařilo ukořistit jedinou výhru.

Právě to byl poslední impuls pro Doublelifta k odchodu do pomyslného důchodu. Stěžovat si tento hráč ale určitě nemůže. Jeho streamy totiž pravidelně dosahují sledovanosti v řádů dvaceti tisíců diváků. Kariérní přechod se tak povedl na výbornou.