Dr. Disrespect urazil hráče mobilních her

Dr. Disrespect urazil hráče mobilních her
zdroj: gamebyte.com

Známý streamer schytává za svůj výrok kritiku ze všech stran.

Dr. Disrespect je svými kontroverzními výroky proslulý. V poslední době zaujímal spíše pasivnější postoj a stranil se, teď je nicméně zpátky ve vší parádě a rozpoutává další horkou debatu. Na svém twitterovém účtu si neodpustil připomínku, která by se dala doslova přeložit takhle: „....a ty máš koule na to mi říct, že mobilní hry někdo bere vážně?” 

Této průpovídky si brzy všimly i známé tváře mobilního esportu a okamžitě na Doktora zareagovaly. Známý hráč COD Mobile iFerg dokonce vyzval Doktora na souboj 1v1, ve kterém by dvojice hrála o 100.000 dolarů. 

Nit suchou na streamerovi nenechala ani indická komunita mobilních hráčů, která se může pyšnit masivními čísly. Hráč PUBG Mobile, Ketan1811, zareagoval na Doktorův tweet velice trefnou připomínkou, ve které zmínil, že by měl hráč respektovat každou hru, nehledě na to, na jakém zařízení se hraje.

Co si o kritice mobilního hraní myslíte vy? Stojí za to urážet jinou herní komunitu jen proto, že dotyčný upřednostňuje PC/konzoli? Za nás jednoznačně ne. Ať si každý hraje na čem se mu zlíbí.