EA nevydá demo pro FIFU 21

EA nevydá demo pro FIFU 21
zdroj: Dotesports

Fanoušci jsou zklamaní, demo očekávané hry FIFA 21 se letos konat nebude.

EA oznámila přerušení každoroční tradice. Důvodem je soustředění se na vydání kvalitní plné hry, jak na současnou, tak na nadcházející generaci konzolí.

Demo dává hráčům možnost vyzkoušet si nové herní mechaniky a zároveň si zvyknout na změny, které ke každé verzi FIFA neodmyslitelně patří, ať už jsou negativní, či pozitivní. Esportoví hráči tak mají možnost se na nové změny naladit před oficiálním vydáním hry a novými turnaji.

Fanoušci, kteří se nového titulu nemohou dočkat, se mohou v rámci EA Play zaregistrovat k předčasnému přístupu, který započne už 1. října. Kdo tak učiní, bude mít možnost deseti hodin hraní - postup se poté sám přesune do plné hry, která má vyjít 9. října. Hráči, kteří si zakoupili Ultimate nebo Champions edici, budou mít FIFU 21 k dispozici o tři dny dříve, spolu s dalšími výhodami, jako jsou například balíčky FIFA Ultimate Team karet.

Na FIFU se v posledních letech valí vlna kritiky. Fanouškům se nelíbí změny, které EA každým rokem přidává a někteří hovoří dokonce o tom, že je hra rok od roku co se hratelnosti týče horší. V komunitě dokonce panuje názor, že by se EA neměla zaměřovat na vydávání nové hry každý rok, ale měla pouze upravovat a zlepšovat již existující verze. Co si o tom myslíte vy? Uvítali byste takovou změnu?