EA Sports odhalilo hvězdnou tvář FIFY 21

EA Sports odhalilo hvězdnou tvář FIFY 21
zdroj: oneesports.gg

Hráč Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé, bude ve svých 21 letech tváří nové FIFY 21.

Mbappé bude zobrazen na všech třech edicích, které EA Sports chystá. Jedná se o verzi Standard, Ultimate a Champions. Verze Ultimate je vzhledově jednoduchá a Kylian zde bude zobrazen v černobílé barvě. Champions je narozdíl od Ultimate výraznější a Mbappé je na obálce vyobrazen ve své klasické póze, kterou používá při oslavě gólu. Více o rozdílech jednotlivých verzí, se můžete dočíst na oficiálních stránkách EA

Kylian se proslavil především díky FIFA World Cup 2018, kde jako mladá francouzská hvězda zářil. Spoustu fanoušků věří, že se jedná o jednoho z nejlepších hráčů na světě a řadí jej po bok Cristiana Ronalda a Lionela Messiho. Mbappé se také objevil v novém FIFA 21 traileru, který EA Sports představilo minulý měsíc. Tento teaser ukázal také spoustu záběrů ze hry.

Oficiální vydání FIFY 21 je naplánováno na 9. října 2020, fanoušci si již teď mohou jednotlivé verze předobjednávat. Konzoloví hráči, kteří si koupí aktuální verzi, budou moci bezplatně upgradovat na PS5 nebo Xbox Series X, jakmile budou konzole dostupné. Budeme doufat, že EA přijde se stabilní hrou bez chyb, která posune FIFA Esport ještě dál.