Evropská organizace Echo jako první na světě poráží mytickou Sylvanas a odnáší si tak cenné vítězství

21. 7. 2021 – 8:30
0
Evropská organizace Echo jako první na světě poráží mytickou Sylvanas a odnáší si tak cenné vítězství
zdroj: Blizzard

Závod je u konce. Napínavá týdenní podívaná skončila výhrou guildy Echo, která pokořila finálního bosse Sylvanas Windrunner v novém raidu jménem Sanctum of Domination.

Po týdenním boji nového raidu v aktualizaci 9.1 je mytický závod rozhodnut. Evropská organizace Echo skládající se z bývalých členů guildy Method, dokázala i přes nevýhody vyhrát nad organizací Complexity Limit, největší konkurencí ze Severní Ameriky.

Tito dva rivalové (Limit a Echo) si šlapali na paty v podstatě od prvního od závodu. Zde je nutné zmínit jistou nevýhodu evropských hráčů, kteří bohužel musí do závodu nastupovat o 24 hodin později, kvůli systémů týdenních resetů samotných vývojářů. Věc, na kterou už roky upozorňují fanoušci i hráči však stále není změněna. Americké servery tak mají týdenní reset v úterý a evropské až ve středu. Reset v tom případě znamená možnost získat lepší vybavení díky tomu, že hráči mohou znovu projít obsah ve hře, který pokořili týden před tím.

To by v tak vyrovnaném souboji mohlo znamenat, že jen díky pravidlu resetů guilda Limit vyhraje, i přestože byla guilda Echo v tomto závodě znatelně lepší. Podobná věc se však naštěstí nestala a Echo díky doslova bezchybnému hraní dokázali finálního (desátého) bosse pokořit v jejich 168 pokusu. Celý souboj a reakci hráčů si můžete prohlédnout ve videu výše.

My samozřejmě evropské guildě moc gratulujeme a jsme velice rádi, že získala zpět po skoro dvou letech zpět cenné prvenství.