f0rest si dává pauzu od CS:GO kvůli narození dítěte

30. 6. 2021 – 7:00
0
f0rest si dává pauzu od CS:GO kvůli narození dítěte
zdroj: Ninja In Pyjamas

Jisté věci v životě jsou důležitější než ty nejprestižnější turnaje.

Střelec týmu Dignitas Patrik "f0rest" Lindberg si bere krátkou pauzu kvůli budoucímu porodu manželky. Dcera, která se narodila v roce 2019 se tak dočká malého bratra či sestry a je tedy jasné, že esport musí jít v tomto případě stranou. Co se týče organizace Dignitas, ta prozatím nezveřejnila náhradníka, který v čase nepřítomnosti f0resta zastoupí.

Samotná organizace pak naštěstí nehraje v budoucích dvou měsících žádný větší turnaj až na start ESL Pro League Season 14 v polovině srpna. Přičemž tým Dignitas je aktuálně dvacátý druhý na seznamu ESL World Rankings, tedy na seznamu nejlepších týmů světa.

Zatímco je několik nepřejícných fanoušků naštváno, že jejich oblíbený tým bude potřebovat náhradu, většina CS:GO komunity to vidí jinak. Například hráči Oleksandr "S1mple" Kostyliev (Na'Vi) či Frederik "REZ" Sterner (Ninjas in Pyjamas) naopak popřáli svému hernímu soupeři mnoho zdaru skrz sociální sítě.

My samozřejmě f0restovi přejeme jen to nejlepší a už teď se těšíme, až se navrátí na svou pozici jednoho z nejlepších hráčů světa.