Fortnite se dočká 1.000.000$ turnaje

20. 11. 2020 – 8:00
0
Fortnite se dočká 1.000.000$ turnaje
zdroj: Epic Games

"Super Cup" uzavře spolupráci Marvelu a hry Fortnite s obrovskou částkou v hodnotě jednoho milionu dolarů.

Za poslední měsíc mohli hráči díky mnoha akcím otevřít nejrůznější super hrdinské předměty a skiny z Marvel Universa. Po Ghost Riderovi, Black Widow nebo naposledy Venomovi tak už zítřejší Super Cup uzavře tuto spolupráci. Turnaj bude rozdělen na dva kola a hráči budou muset vytvořit Dua, aby se ho mohli účastnit. V prvním kole budou tak mít tři hodiny, ve kterých budou muset získat co nejvíc bodů až v deseti zápasech. Ty nejlepší týmy poté postoupí do kola druhého, které má totožné pravidla.

Startem druhého kola nejenomže se zvýší napětí, ale celý turnaj bude možné sledovat na oficiálních streamovací kanálech hry Fortnite - Youtube, Twitch. Každý s regiónů má také jinak nastavené odměny a jiné časy startů, detaily můžete vidět zde.

Pokud se tedy turnaje chcete účastnit, ujistěte se, že máte hotovou registraci přímo ve hře, jelikož přesně tam se budete do zápasů připojovat poté, co turnaj započne. Dále vám musí být alespoň třináct let, musíte mít aktivované dvoufázové bezpečnostní přihlášení a musíte mít účet s levelem 30. Přejeme vám hodně štěstí.