Hráč League of Legends Rekkles láme rekordy a je prvím hráčem v LEC s 2000 zabitími

13. 7. 2021 – 11:25
0
Hráč League of Legends Rekkles láme rekordy a je prvím hráčem v LEC s 2000 zabitími
zdroj: G2 Esports

Jeden z nejlepších marksmanů planety, finalista Mistrovství světa a výherce několika evropských titulů potvrzuje svůj odkaz.

Rekkles, bývalá hvězda týmu Fnatic a od letošního roku nová součást organizace G2 Esports má spletitou historii plnou porážek i vítězství. Co se však švédskému hráči zejména po léta vede, je jeho konzistence a vyrovnanost. V historii tohoto hráče snad nenajdete hru, ve které by Rekkles konstantně chyboval nebo vyloženě svému týmu zápas prohrál.

V posledním zápase proti týmu Rogue přidal Rekkles do svého konta přesně 11 zabití a tři asistence, přehoupl se tak přes jasně danou dvoutisícovou hranici. Celkově byl víkend pro celek G2 Esports výherní, tým zvládl přerušit sérii čtyř proher a vybojovat vítězství proti silným celkům celé ligy.

V rámci statistik za tuto sezónu je Rekkles prozatím třetí v počtu zabití s celkovým číslem 51. Před ním už je jen Čech Carzzy z týmu MAD Lions a Němec Upset z týmu Fnatic. Právě za tým Fnatic Rekkles zažil nejlepší období své kariéry, dostal se do finále Mistrovství světa a vyhrál několik evropských cen. Přestup pak do G2 Esports, historicky největšího rivala týmu Fnatic mnoho fanoušků nemohlo skousnout a dodnes pouhé vyslovení G2 Rekkles nechává mnohým pachuť v ústech.