Hráč si za 22 tisíc dolarů koupil spoluhráčku do League of Legends, ta s ním následně odmítla hrát

V Číně se odehrál jeden z nejbizarnějších sporů herní scény, který skončil až u soudu.

Hráč Xiao Jun si přes aplikaci zaplatil služby ženy Mei, která s ním následně měla hrát hry. Finální hodnota spolupráce činila 22 000 dolarů, v přepočtu necelý půl milion korun. Jen v období mezi listopadem 2019 a dubnem 2020 zaplatil Jun hráčce více než jedenáct tisíc dolarů, zlomový okamžik ale nastal v únoru 2020. 

Jun měl údajně pozvat Mei na rande, ta jej ale odmítla. Jun se nevzdával nadějí a své herní přátele požádal, aby Mei nazývali jeho ženou. V ten moment ale Mei přetekl pohár trpělivosti a rozhodla se přerušit s Junem veškerou spolupráci. Zhrzeného mladíka nenapadlo nic lepšího, než vše dohnat k soudu v naději, že se dočká zpět svých peněz.

Junovo neštěstí bylo ale ještě více prohloubeno, protože soud rozhodl, že mezi dvojící existoval smluvní vztah o poskytování služeb a Mei tak není povinna cokoliv vracet.  Skutečnost, že byli oba vázáni dohodou prostřednictvím aplikace a také fakt, že Jun posílal veškeré dárky dobrovolně, rozhodl o tom, že byl případ velice rychle vyřazen ze soudního řízení.