Hráči tlačí na vývojáře Valorantu. Chtějí více možností, jak ve hře trénovat

Hráči tlačí na vývojáře Valorantu. Chtějí více možností, jak ve hře trénovat
zdroj: Valorant

Někteří uživatelé dokonce tvrdí, že je pro ně mnohem lepší trénovat v Counter-Strike: Global Offensive.

Valorant nedávno oslavil své první narozeniny. I přes slušný úspěch na kompetitivní i neformální scéně je zde ale stále mnoho hráčů, kteří čekají na nové herní prvky a vylepšení.

Část komunity se domnívá, že hra nenabízí dostatek prostoru pro trénink. Hráči nežádají nic složitého ani náročného, pouze tréninkový kemp s několika boxy, kde si mohou procvičit mušku proti botům bez jakéhokoliv časového omezení.

Counter-Strike, veterán FPS scény, umožňuje vytvoření vlastních map a serverů, něco podobného by si přáli i hráči Valorantu. Hlavní tvář celé komunitní kampaně zdůraznila, že je aktuálně k ničemu hrát ve Valorantu proti botům a zároveň zkritizovala i nastavení módu deathmatch. 

„Deathmatch je hrozný. Většina hráčů kempí v rozích mapy, což vůbec nesimuluje reálný zápas a jako trénink je to úplně k ničemu,” sdělil uživatel na Redditu. „Pořádně potrénovat AIM také nejde, což mě nutí k tomu hrát speciálně vytvořené mapy v CS:GO,” dodal.

Riot komunitě naslouchá už od vydání hry v roce 2020, nebylo by tedy žádným překvapením, kdyby se hráči v blízké budoucnosti dočkali více možností, jak trénovat svůj skill.