I hráči chtějí vypadat dobře. Módní značka Ralph Lauren proniká do světa esportu

I hráči chtějí vypadat dobře. Módní značka Ralph Lauren proniká do světa esportu
zdroj: G2 Esports

Tým G2 Esports se spojuje s americkou módní společností.

Už dávno neplatí předsudky, že každý hráč musí být nerd, kterého nic jiného než hraní nezajímá. Ba naopak, esport roste a každý tým dbá na to, jak jeho značka působí na ostatní.

G2 Esports si zvolil ideálního partnera pro vylepšení svého brandu. Módní značka Ralph Lauren se připojuje k #G2ARMY jako jejich exkluzivní dodavatel oblečení. Dvojice bude spolupracovat na několika kampaních a akcích v průběhu roku 2021. 

Jedna z kampaní zahrnuje Wimbledon, kde letos Ralph Lauren slaví své šestnácté výročí jako oficiální outfitter slavné tenisové události. Hvězda League of Legends, Martin “Rekkles” Larsson, se stane jednou z hlavních tváří celé kampaně a postaví se tak po bok těch největších osobností světa sportu.

„Dnes je jeden z nejvýznamějších dnů mého života a historie G2 týmu. Značka, kterou tak moc miluji, se stává součástí G2 rodiny. Jako celoživotní hráč a pyšný zakladatel týmu vidím spolupráci s Ralph Lauren jako jeden z nejúžasnějších momentů, jaký jsem kdy zažil,” sdělil CEO G2, Carlos “Ocelote” Rodriguez.