Kanadský streamer byl vykázán z GTA serveru. Myslí si, že je to kvůli jeho slávě

Felix “xQc” Lengynel dostal permanentní zákaz na GTA serveru NoPixel RP, důvod vidí v jeho popularitě.

Předtím než obdržel permanentní ban, si xQc vysloužil čtyři dočasné bany za nevhodné chování ve hře i mimo ní. Streamer nebral ohledy na policii ani právní procedury, které na GTA serveru probíhají a jednoduše fungoval podle svých vlastních pravidel. Mimo server měl pak následně neshody s ostatními streamery. Jednou dokonce vyzval všech svých 5 milionů fanoušků k tomu, aby ve hře zaútočili na jiného streamera.

V posledním streamu vysvětluje, že jeho toxické chování pramení z tlaku, který na něj byl vyvíjen. „Pokaždé když jsem si četl chat, dělal jsem něco, co se jim nelíbilo. Byla to neustálá nenávist, nenávist a nenávist,” řekl xQc.

I přes nespočet výmluv a odůvodnění sám xQc nakonec uznal, že si zasloužil zákaz na serveru NoPixel už dlouho předtím. Poté co dostal permanentní ban, reflektoval své chování a uznal, že se musí začít chovat lépe a především respektovat roli, kterou mu server přidělil.

GTA V roleplay mod funguje jako virtuální reálný svět, kde se hráči snaží dodržovat pravidla a fungovat stejně jako ve skutečnosti.

Zdroje:
win.gg