Karmine Corp vyhráli turnaj European Masters ve hře League of Legends

3. 5. 2021 – 13:00
0
Karmine Corp vyhráli turnaj European Masters ve hře League of Legends
zdroj: European Masters

Francouzská organizace na vrcholu Evropy.

Finalisti skupiny D, Karmine Corp a BT Excel se tak znovu potkali ve finále, ve kterém byl bohužel pro tým Excel francouzský tým úspěšnější. Finále se v rámci BO5 série dočkalo celých čtyř her a Karmine Corp si tak se skóre 3:1 odneslo cenné vítězství, pohár a příjemných 48 000 Euro.

Hvězda turnaje, midař Lucas “Saken” Fayard (Karmine Corp) potvrdil svoji dominanci vůči všem ostatním "midlanerům" a s KDA 8.69 ho zajisté můžeme považovat za MVP celého turnaje. Dohromady s junglerem jménem Jakub “Cinkrof” Rokicki tak tvořili neporazitelnou dvojici, která se nezalekla jediného gangu.

Začátek zápasu ale ani zdaleka neodpovídal finálovému výsledku. První výhru si totiž odnesl tým BT Excel a právě Karmine Corp museli následně dotahovat. To se jim nicméně hned v dalších třech hrách povedlo na výbornou a výhra byla zajištěna.

Jsme velmi zvědaví, zda nějakého z hráčů uvidíme v nadcházející letní sezóně LEC (nebo té další, jarní 2022). Právě turnaj European Masters je totiž klasickou "líhní" budoucích úspěšných hráčů nejvyšší evropské  ligy v League of Legends (LEC). Vždyť právě dva naši nejúspěšnější hráči (Carzzy a Humanoid), kteří celé LEC v jarní sezóně vyhráli, byli původně šampióny turnaje European Masters.