Kontroverzní streamerka Indiefoxx ztrácí Twitch spolupráci a dostává šestý zákaz tohoto roku

5. 7. 2021 – 10:00
0
Kontroverzní streamerka Indiefoxx ztrácí Twitch spolupráci a dostává šestý zákaz tohoto roku
Indiefoxx | zdroj: Twitch.tv

Původně herní platforma Twitch nezažívá nejlepší časy.

Koncem minulého měsíce dostala americká streamerka Indiefoxx už šestý ban v tomto roce a ztrátu spolupráce s Twitchem k tomu. Ztráta spolupráce pak reálně znamená nemožnost přijímat "suby", neboli pravidelné měsíční příspěvky od svých diváků. Jediná možnost, kterou může Indiefoxx peníze od diváků přijímat, je využití jiných stránek, na kterých mohou diváci zaslat cílené peněžní částky v libovolném množství. Za co přesně Indiefoxx ban dostala, není známo.

Indiefoxx vyrostla zejména v roce 2021 díky specifickým streamům z vířivky, na kterých streamerky nosí velmi uplé plavky a malují na svá těla jména přispěvovatelů. Streamy tak neměly daleko od jiného druhu zábavy valně vyhledávaného na internetu. Trend vířivek byl však i díky samotné platformě Twitch značně usměrněn (byla vytvořená nová kategorie) a některé streamerky něžného pohlaví tak uvažovaly, kam se pohnout dále.

Odpověď přišla velmi rychle a ASMR společně s pózami naznačující sexuální akty projelo platformou Twitch jako nůž máslem. Některé streamerky (stejně jako Indiefoxx) byly na pár dní za ASMR streamy zabanovány a my jsme tak zvědaví, s čím Indiefoxx přijde dále. Přeci jenom streamerka známá především pro svůj OnlyFans účet, nejspíš dokáže vymyslet další nekalost, kterou se na původně čistě hráčské platformě přiživit.