Legendární hráč Counter-Striku vysvětluje, proč aktuálně neplánuje přejít ke konkurenční hře Valorant

Důvod jeho setrvání u legendární střílečky asi nikoho nepřekvapí.

Oleksandr “s1mple” Kostyliev se ve volném čase věnuje streamování. Fanoušci byli zvyklí na živá vysílání, ve kterých hraje Counter-Strike, s1mple ale v poslední době streamuje především něco jiného. Aktuálně druhý nejlepší hráč CS:GO na světě zaměřil svou pozornost ke konkurenční střílečce Valorant. Fanoušci neberou jeho zájem na lehkou váhu a někteří se dokonce obávají, že k Valorantu přejde i v rámci své profesionální hráčské kariéry.

Ukrajinský sniper ale veškeré domněnky vyvrátil. „Kdybych byl v týmu Astralis který už vyhrál čtyři Major turnaje, asi bych o tom vážně uvažoval, ale já zatím žádný Major nevyhrál. Budu se o to i nadále snažit,” řekl s1mple. V jednom z posledních streamů vysvětlil, že hlavním cílem jeho CS:GO kariéry je zvítězit na Major turnaji. Jeho tým NaVi byl už několikrát blízko vítězství, pokaždé jim v tom ale někdo zabránil. Jednalo se například o již zmíněný Astralis, Luminosity Gaming nebo EnvyUs. 

Fanoušci si aspoň prozatím mohou oddechnout. S1mple má cíl jasně nastaven a dokud se mu nepodaří dosáhnout Major titulu, zůstane u Counter-Striku.

Zdroje:
win.gg