Nejdražší účet hry Dota 2 pravděpodobně vlastní princ ze Saúdské Arábie

Nejdražší účet hry Dota 2 pravděpodobně vlastní princ ze Saúdské Arábie
zdroj: Photo by Jasni on Shutterstock

Mezi uživatele kteří ve hře nejvíce utrácí, může patřit i člen královské rodiny.

Všechno má původ v komunitě Dota 2, kde se o tajemném uživateli už delší dobu diskutuje. Důvodem, proč by se mělo jednat o prince ze Saúdské Arábie, je jeho profil na platformě Steam, kde sám sebe nazývá jako “Jeho královská Výsost Princ Abdullah bin Salman bin Abdulaziz Al Saud”. 

Žebříček Battle Pass jej označil jako hráče, který během The International 8, 9 a 10 utratil nejvíce peněz. Za tři roky se mu podařilo utratit odhadem 108 304 dolarů, v přepočtu něco přes dva miliony korun českých. Tajemný uživatel je známý pod přezdívkou Yuki Yukeo a sám sebe rád popisuje jako opravdového prince.

Yuki_Steam zdroj: Oficiální profil na platformě Steam

Některé komentáře působí až komicky. Yuki například řekl, že nemá potřebu streamovat, protože jeho rodina už vlastní akcie ve společnosti Amazon, která je vlastníkem streamovací platformy Twitch. Dále ve svém popisu říká, že se účastní spousty esportových akcí. Na slavný The International jej měla v roce 2019 dokonce pozvat čínská vláda.

Zda se opravdu jedná o prince ze Saúdské Arábie, se můžeme jen domnívat, co se ale Yukimu upřít nedá, je fakt, že množství peněz, které do hry investoval, si jen tak někdo dovolit nemůže.

Zdroje:
win.gg