Nejlepší hráč CS:GO? Konečně známe odpověď!

Vítěz může být jen jeden

Stránka HLTV přinesla finální výsledky těsného souboje o nejlepšího hráče "Cska" za rok 2020. Mathieu “ZywOo” Herbautas a Oleksandr “s1mple” Kostyliev se rvali o první příčku až do samého konce.

Vítězem se nakonec stává ZywOo. Dvacetiletý borec je důležitou součástí francouzského týmu Vitality. Svými výkony jej v minulém roce posunul k několika důležitým výhrám. K pozici nejlepšího hráče světa mu pomohla především schopnost dávat v kolech první kill a mistrovské clutchování (tj. schopnost hráče dosáhnout úspěchu i v momentě, kdy má nepřátelský tým značnou početní převahu).

V posledních letech byl s1mple pro mnoho fanoušků CSGO jasnou jedničkou. ZywOo ale předvedl neskutečný výkon a výsledky, kterých dosáhl s týmem Vitality na IEM Beijing-Haidian a BLAST Fall Finals, mu pomohly ukrajinského borce překonat.

Bude zajímavé sledovat, jak se souboj této dvojice vyvine v letošním roce. Do boje o nejlepšího hráče může zasáhnout samozřejmě i někdo jiný, ve hře je například Nicolai “dev1ce” Reedtz, opora dánského Astralis.