Neznámá žena z Twitteru se stala středem dění League of Legends

1. 2. 2021 – 7:00
0
Neznámá žena z Twitteru se stala středem dění League of Legends
zdroj: Youtube

Shoda přezdívek ukázala na budoucího fanouška League of Legends a jednu skvělou náhodu

Během finálního klání úvodního turnaje americké nejvyšší ligy League of Legends (LCS) mezi Cloud9 a Team Liquid (které TL vyhrálo ve vyrovnané bitvě 3:2 na zápasy) se stala nečekaná náhoda. Uživatelka Twitteru Emily Perkins si totiž zvolila přezdívku Perkz, která nemá nic společného se středovým hráčem týmu Cloud9. Luka "Perkz" Perković, který je na Twitteru pod přezdívku C9Perkz a ne pouze Perkz, tak nechtěně poukázal na neznámou ženu z Leicesteru, což Emily sama napsala na svém twitterovém účtu.

Taková náhoda samozřejmě zmátla nejednoho fanouška, nicméně reakce celé komunity byla skvělá. Emily začalo ihned sledovat několik tisíc lidí, tato skutečnost se objevila v živém vysílání LCS, na které se dívaly stovky tisíc fanoušků, a dokonce samotná organizace Cloud9 si s Emily vyměnila několik tweetů. Oblíbenost Emily raketově stoupla ve chvíli, kdy odhalila, že se jedno z jejích morčat jmenuje Fudge, tedy stejně jako topový z hráčů týmu Cloud9.

Tuto nahodilou událost sympaticky zakončilo přispění skoro tří tisíc liber na charitativní záměr Emily, a vypadá to tedy, že League of Legends a Cloud9 mají nového fanouška.

Zdroje:
Twitter/C9