Nová CS:GO aktualizace řeší problém se smokem a upravuje nové mapy

Nová CS:GO aktualizace řeší problém se smokem a upravuje nové mapy
zdroj: afkgaming.com

Valve si muselo s updatem pospíšit, ve hře se totiž nacházela kritická chyba.

Pár dní zpět přišlo Valve s aktualizací, ve které došlo k přidání dvou nových map - Swamp a Mutiny. S těmito novinkami se ale objevily také problémy, což po boku vážného vážné chyby se smokem donutilo Valve k rychlé reakci.

Kromě úprav nových map, došlo také na oparvu již zmíněného chyby se smokem, který byl odhalen Richardem Lewisem a na který se můžete podívat v jeho videu.

Tato chyba způsoboval, že se smoke stal neviditelným pro toho, kdo jej hodil, zatímco pro všechny ostatní hráče měl smoke normální podobu. Richard na videu nesdělil, jak tuto chybu aktivovat, aby jej ostatní úmyslně nezneužívali, sdělil však, že aktivace této chyby je až neuvěřitelně snadná.

Valve si pravděpodobně uvědomilo, jak moc závažná tato chyba je, a proto zareagovalo velmi rychle. Ani ne 24 hodin od vydání Richardova videa vyšel nový update, kde je chyba opravena. 

Již zmíněné úpravy na nových mapách se týkaly především lepší viditelnosti, optimalizace výkonu a celkovému vyvážení. Kompletní seznam změn naleznete na CSGO Blogu.