Nový CS:GO beta anti-cheat byl hodinu po vydání nefunkční

Nový CS:GO beta anti-cheat byl hodinu po vydání nefunkční
zdroj: Quora.com

Poslední beta update CS:GO implementoval do hry i verzi připravovaného anti-cheatu. Ten by měl zamezit stále rostoucímu počtu cheaterů ve hře.

Nová verze má navazovat na předchozí anti-cheat a jejím cílem je banovat tzv. “third-party” programy, které se spouštějí zároveň se hrou. Fanoušci ocenili snahu Valve s cheatery něco dělat, a proto byla tato změna komunitou velice vítána.

Bohužel se ukázalo, že nový anti-cheat systém nezůstal aktuální moc dlouho. Již hodinu po beta releasu existovaly cheaty, které jej dokázaly překonat. Aby toho nebylo málo, nový anti-cheat nadělal, zdá se, více škody než užitku. Několik hráčů si stěžuje na záseky, které po přidání nového anti-cheatu zaznamenávají. Na Twitteru se k této novince vyjadřovalo více legend CS:GO scény a problémů s betou mají očividně ještě více.

Vzhledem k tolika varováním si další hráči jednoznačně rozmyslí, zda budou novou betu vůbec zkoušet. Mnoho z nich doufá, že Valve přijde co nejdříve s updatem a vyřeší alespoň problémy se sekáním.

 

Když se na to ovšem podíváme z pozitivní stránky, je třeba uznat, že vzhledem k tomu, že Valve představilo tento nový anti-cheat v beta verzi, nemohl nikdo čekat, že se to obejde bez chyb. Než se tyto změny dostanou do oficiální hry, měly by být jednoznačně spraveny. Bylo by fajn, aby nový anti-cheat nebyl hodinu po oficiálním vydání již zastaralý.

Tagy:
FPS
Zdroje:
talkesport.com