Organizace Fnatic spouští vlastní sekci ve hře Valorant

8. 2. 2021 – 7:00
0
Organizace Fnatic spouští vlastní sekci ve hře Valorant
zdroj: Fnatic

Jedna z nejstarších esportových organizací světa se pouští do vod střílečky od studia Riot Games.

Londýnští Fnatic v minulém týdnu podepsali smlouvu už s hotovým týmem "SUMN FC" a tak jako mnoho organizací získávají pod svá křídla sehranou partu kamarádů. Sestava Fnatic Valorant týmu zahrnuje britské hráče jménem Jake ‘Boaster’ Howlett, James ‘Mistic’ Orfila a Muhammad ‘Moe40’ Hariff, dále Chorvata Domagoja ‘Doma’ Fanceva a Řeka Kostase ‘tsack’ Theodoropoulosa.

Nový Valorant tým celku Fnatic má za sebou nemalé úspěchy, podařilo se mu například vyhrát turnaj epic.LAN a umístit se na druhém místě v oficiálním turnaji Riot Games - "Firts Strike Europe" či se dostat do playoff turnaje "Red Bull Home Ground".

Fnatic jsou dle vlastních slov nadšení s Valorant týmové akvizice a těší se na výzvy, které budoucnost přinese. Pětice borců za poslední rok dokázala, že pro ní není problém utkat se s těmi nejlepšími celky Evropy a to bez jakékoliv finanční podpory. Fnatic tak samozřejmě umožní celému týmu lepší koncentraci a obecné podmínky na trénink, které si tento britský tým nemohl do podepsaní smlouvy dovolit.

Jsme velmi zvědaví, kam to až nová sekce dotáhne. Ambice má zcela jistě obrovské.